Πιπεράκι Τουρσί

Πιπεράκι Τουρσί

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πιπεράκι Μακεδονικό, νερό , αλάτι, ξύδι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικά: βενζοϊκό νάτριο 0,2%, διοξείδιο του θειου <10mg/kg.Περιέχει θειώδη

Πιπεράκι Τουρσί

Ένταση και νοστιμιά σε κάθε μπουκιά

Τραγανά, ελαφρώς πικάντικα και ζουμερά μακεδονικά πιπεράκια τουρσί έρχονται να δώσουν ένταση, γεύση και ιδιαίτερο χαρακτήρα σε όλα σου τα νηστίσιμα και χορτοφαγικά πιάτα.
Το πιπεράκι τουρσί συντηρείται σε παραδοσιακή άλμη ώστε να διατηρήσει τη γεύση και τη φρεσκάδα του. Συνδυάζεται εξαιρετικά με όσπρια και λαδερά φαγητά, νοστιμίζει σαλάτες, ενώ η οξύτητα και η αψάδα του είναι αυτό που χρειάζεται για να συνοδεύσεις το τσίπουρο ή το ούζο σου.

«Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους»

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 25kcal / 104Kj
Λιπαρά / Fat 0g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
0g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
5,0g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which sugars
2,0g
Πρωτεϊνες / Protein 0,8g
Αλάτι / Salt 3,0g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek