Πάπρικα Πιπεριά Φλωρίνης Πικάντικη

Πάπρικα Πιπεριά Φλωρίνης Πικάντικη

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πιπεριά Φλωρίνης ψητή (90%), έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ντομάτα, καυτερή πιπεριά, ξύδι από κρασί, ζάχαρη, πάπρικα σκόνη, σκόρδο, μπαχαρικά. Ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ. Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές

Πάπρικα Πιπεριά Φλωρίνης Πικάντικη

Εκρηκτικός συνδυασμός πικάντικων και καπνιστών γεύσεων

Το έντονο άρωμα και η πλούσια γεύσης της πιπεριάς Φλωρίνης που ψήνεται αργά στα κάρβουνα παντρεύεται με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά και τα υπόλοιπα εκλεκτά υλικά, χαρίζοντας μια σάλτσα με πυκνή υφή και πικάντικη επίγευση.
Με πιπεριές από έμπιστους παραγωγούς, χωρίς συντηρητικά, πηκτικές ουσίες, χρωστικές και αρωματικές ύλες, η πικάντικη πάπρικα πιπεριάς Φλωρίνης είναι το μυστικό συστατικό που αντικαθιστά την κλασική σάλτσα ντομάτας ώστε να απογειώσει πίτσες και μακαρονάδες και να αναδείξει τα λαδερά σου.

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 368kcal / 99Kj
Λιπαρά / Fat 1g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
0,5g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
13g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which sugars
12g
Πρωτεϊνες / Protein 1,1g
Εδώδιμες ίνες / Dietary Fiber 1,9g
Αλάτι / Salt 1,5g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek