Πατέ μαύρης ελιάς με πιπεριά Φλωρίνης 200g

pate-maurhs-elias

Πατέ μαύρης ελιάς με πιπεριά Φλωρίνης 200g

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ελιές καλαμών (ελιές καλαμών, νερό, αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο, ρυθμιστής οξύτητας: οξικό οξύ, συντηρητικά: σορβικό κάλιο), πιπεριά Φλωρίνης ψητή (10%). Περιέχει θειώδη.

Πατέ ελιάς Καλαμών με πιπεριά Φλωρίνης

Γεύσεις και αρώματα Ελλάδας στο πιάτο σου

Εκλεκτές ελιές Καλαμών και πιπεριές Φλωρίνης αναμειγνύονται με ελαιόλαδο και μυρωδικά για να δημιουργήσουν ένα γευστικό άλειμμα που θα απογειώσει τη μεσογειακή σου διατροφή.
Η πυκνή υφή και η πλούσια γεύση του κάνουν αυτό το πατέ ελιάς Καλαμών με πιπεριά Φλωρίνης μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς και αλμυρά κέικ. Παράλληλα, μπορείς να το απλώσεις σε μπρουσκέτες και ζεστό φρυγανισμένο ψωμί ή να το χρησιμοποιήσεις ως ντιπ για να αναβαθμίσεις ένα πλατό τυριών και αλλαντικών που θα συνοδεύσει το κρασί σου.

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 187kcal / 780Kj
Λιπαρά / Fat 17,0g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
2,1g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
6,0g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which sugars
2,0g
Πρωτεϊνες / Protein 1,6g
Διαιτητικές ίνες / Dietary fibres 3,2g
Αλάτι / Salt 1,2g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek