Λάχανο τουρσί

Λάχανο τουρσί

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Λάχανο, καρότο, κόκκινη πιπέρια, σέλινο, σκόρδο, νερό, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Λάχανο Τουρσί

Η πολίτικη νοστιμιά που δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι σου

Λάχανο εξαιρετικής ποιότητας μαζί με καρότο, σέλινο, κόκκινη πιπεριά και σκόρδο αναμειγνύονται και δημιουργούν μια εύγευστη πολίτικη σαλάτα που δίνει ένταση, σώμα και γεύση σε κάθε σου πιάτο.
Το λάχανο τουρσί είναι ένας από τους πιο διάσημους και αγαπημένους μεζέδες για τσίπουρο και ούζο, ενώ ταιριάζει απόλυτα με όσπρια, λαδερά αλλά και χορτοφαγικά πιάτα για όσους νηστεύουν ή ακολουθούν vegan διατροφή.

«Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους»

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 25kcal / 104Kj
Λιπαρά / Fat 0g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
0g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
5g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which sugars
2g
Πρωτεϊνες / Protein 0,8
Αλάτι / Salt 3g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek