Πατέ λιαστής τομάτας

Πατέ λιαστής τομάτας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Λιαστή τομάτα (60%), ηλιέλαιο, βαλσάμικο ξύδι (12%) ( ξύδι από κρασί, μούστος σταφυλιού), ξύδι κρασιού, αλάτι, βασιλικός, θυμάρι, δενδρολίβανο, σκόρδο. Περιέχει θειώδη.

Πατέ λιαστής τομάτας

Το πατέ που δεν θα έπρεπε να λείπει από κανένα τραπέζι

Τι συμβαίνει όταν ζουμερές τομάτες συλλέγονται από έμπιστους παραγωγούς, αποξηραίνονται στον ήλιο και αναμειγνύονται με μυρωδικά; Γεννιέται ένα μοναδικό πατέ λιαστής τομάτας με βαθύ χρώμα και ξεχωριστή γεύση που θα συναρπάσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το πατέ λιαστής τομάτας μπορεί να σταθεί μόνο τους ως ντιπ, να απλωθεί σε μπρουσκέτες και φρυγανισμένο ψωμί, αλλά και να δώσει έξτρα γεύση σε σάλτσες για ζυμαρικά και πολλές ακόμη αλμυρές παρασκευές.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek