Μουστάρδα με μέλι

Μουστάρδα με μέλι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Νερό, σιναπόσπορος, μέλι (10%), ξύδι , βαλσάμικο ξύδι (μούστος σταφυλιού, ξύδι από κρασί), ζάχαρη, αλάτι, σταθεροποιητής: κόμμι ξανθάνης, αρωματικές ύλες, χρωστική κουρκουμίνη.Περιέχει μουστάρδα και θειώδη.

Μουστάρδα με Μέλι

Βελούδινη υφή, έντονη γεύση, ατελείωτη απόλαυση

Η γλυκύτητα του μελιού συνδυάζεται αρμονικά με τη σπιρτάδα της μουστάρδας και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Με 10% μέλι ανθέων και βαλσάμικο ξύδι εξαιρετικής ποιότητας χωρίς καραμελόχρωμα, η μουστάρδα με μέλι αναδεικνύει κάθε σου δημιουργία με την κρεμώδη υφή και τη μοναδική της γεύση.
Συνοδεύει τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα και πουλερικά, ενώ μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να δώσει σώμα και ένταση σε σάλτσες, βινεγκρέτ και dressing, διατηρώντας την ιδανική ισορροπία μεταξύ γλυκού και αλμυρού.

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 431kcal / 104Kj
Λιπαρά / Fat 3,5g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
0,2g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
35g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which sugars
34g
Πρωτεϊνες / Protein 4,5g
Αλάτι / Salt 2g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek