Άλειμμα Ροδάκινο 225g

alleima-rodakino

Άλειμμα Ροδάκινο 225g

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ροδάκινο 75%, συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού, πηκτωματογόνος παράγοντας: πηκτίνη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Άλειμμα Ροδάκινο

Όλη η νοστιμιά του ροδάκινου στο πιάτο σου

Τα πιο αρωματικά και νόστιμα ροδάκινα της Πέλλας συλλέγονται από έμπιστους παραγωγούς και δημιουργούν ένα μεστό άλειμμα φρούτου με υψηλή διατροφική αξία και πλούσια γεύση. Το άλειμμα ροδάκινο περιέχει 75% φρέσκο φρούτο, ενώ η ζάχαρη έχει αντικατασταθεί από χυμό σταφυλιού για μια υγιεινή λιχουδιά που μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας.
Άλειψέ το σε ζεστό ζυμωτό ψωμί, φρυγανιές ή τσουρέκι για ένα ανεπανάληπτο πρωινό, χρησιμοποίησέ το σε τάρτες, παγωτό ή cheesecake για έξτρα φρουτένια γεύση ή πρόσθεσέ το σε dressing σαλάτας για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 210kcal / 878Kj
Λιπαρά / Fat <0,1g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
<0,1g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
45g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which sugars
43g
Πρωτεϊνες / Protein 0,4g
Διαιτητικές ίνες / Dietary fibres 1,2g
Αλάτι / Salt <0,1g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek