Σάλτσα Τομάτας με Βασιλικό 360g

Σάλτσα Τομάτας με Βασιλικό 360g

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τομάτα 85%, κρεμμύδι, πράσινη πιπεριά, θαλασσινό αλάτι, ζάχαρη, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, βασιλικός (0,5%), σκόρδο.

Σάλτσα Τομάτας με Βασιλικό

Το μυστικό κρύβεται στην απλότητα

Ζουμερές ντομάτες αναμειγνύονται με μυρωδάτο βασιλικό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πολλά ακόμη αγνά υλικά, δημιουργώντας μια απλή αλλά πεντανόστιμη σάλτσα που θα αναδείξει κάθε πιάτο με την ξεχωριστή γεύση και το έντονο άρωμά της.
Η σάλτσα τομάτας με βασιλικό αντικαθιστά την απλή σάλτσα τομάτας, δίνοντας περισσότερο ενδιαφέρον σε όλα τα κοκκινιστά και λαδερά σου πιάτα. Αποτελεί εξαιρετική βάση για νόστιμες πίτσες, ενώ χρειάζεται μόνο ζέσταμα για να απλωθεί πάνω από μια μακαρονάδα και να δημιουργήσει το απόλυτο comfort food.

«Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους»

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 88kcal / 368Kj
Λιπαρά / Fat 1,0g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
0,5g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
13g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which sugars
12g
Πρωτεϊνες / Protein 1,1g
Διαιτητικές ίνες/ Dietary Fiber 1,9g
Αλάτι / Salt 1,1g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek