Σάλτσα Τομάτας Χωριάτικη 360g

Σάλτσα Τομάτας Χωριάτικη 360g

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τομάτα (82%), κρεμμύδια (10%), πράσινη πιπεριά (3%), θαλασσινό αλάτι, συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, θυμάρι, μαϊντανός, σκόρδο.

Σάλτσα Τομάτας Χωριάτικη

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αυθεντική χωριάτικη γεύση

Γλυκές ντομάτες από ντόπιους παραγωγούς της Πέλλας, κρεμμύδι και μυρωδικά μαγειρεύονται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή και έρχονται να ξυπνήσουν τις παιδικές σου αναμνήσεις από το χωριό με την απλή αλλά ακαταμάχητη γεύση τους.
Η σάλτσα τομάτας χωριάτικη παρασκευάζεται σε σύγχρονες μονάδες με μεράκι και προσοχή ώστε να διατηρεί αναλλοίωτο το άρωμα, τη νοστιμιά και την υφή της ακόμα και μετά το άνοιγμα. Ταιριάζει σε λαδερά, κοκκινιστά και όσπρια, αλλά και σε πίτσες και ζυμαρικά.

«Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους»

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 88kcal / 368Kj
Λιπαρά / Fat 1,0g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
0,5g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
13g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which saturates
12g
Πρωτεϊνες / Protein 1,1
Διαιτητικές ίνες/ Dietary Fiber 1,9
Αλάτι / Salt 1,1g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek