Σάλτσα Τομάτας με Ελιά & Κάπαρη

Σάλτσα Τομάτας με Ελιά & Κάπαρη

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Όλα τα προϊόντα Pella’s Delicacies βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές. Οι ντομάτες και όλα τα λαχανικά, όπως και τα μυρωδικά που περιέχουν, παράγονται σε φάρμες της ευρύτερης περιοχής της Πέλλας.

Σάλτσα Τομάτας με Ελιά & Κάπαρη

Με αυτές τις πεντανόστιμες έτοιμες σάλτσες ντομάτας, Pella’s Delicacies, φτιάχνουμε γρήγορα αλλά υγιεινά φαγητά, με αυτές τις πεντανόστιμες έτοιμες σάλτσες, που απλά ζεσταίνουμε! Ιδανική για ζυμαρικά.

Οι σύγχρονες μονάδες παραγωγής της Pella’s Delicacies σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής, συμβάλλουν στη διατήρηση της φρεσκάδας της τομάτας. Με το πρώτο άνοιγμα, ξεχειλίζουν οι μυρωδιές του ελληνικού καλοκαιριού. Η γεύση, το άρωμα, η πλούσια και πυκνή υφή παραμένουν αναλλοίωτα ακόμα και μετά το άνοιγμα, ενώ η αντιοξειδωτική δράση της ντομάτας την καθιστά απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Nutritional Information
Serving size: 250ml Servings Per Bottle: 4
Avg Qty Per Serv %D.I. Per Serv Per 100mL
 
Energy 0kJ 0% 0kJ
Protein 0g 0% 0g
Fat,total 0g 0% 0g
- Saturated 0g 0% 0g
Carbohydrate 0g 0% 0g
- Sugars 0g 0% 0g
Sodium 0mg 0% 0mg
Calcium 0mg (0%RDI*) 0mg
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.