Πίκλες Πικάντικες

Πίκλες Πικάντικες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Οι μέθοδοι παρασκευής της Pella’s Delicacies διατηρούν αναλλοίωτη τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των λαχανικών σε ένα ξυδάτο υγρό κλεισμένο αεροστεγώς και απαλλαγμένο από κάθε είδους συντηρητικά.

Πίκλες Πικάντικες

Η γλυκόξινη γεύση του δίνει ένταση σε ό,τι το συνδυάσουμε. O πιο ιδανικός τρόπος για να ανοίξετε την όρεξη των καλεσμένων σας!

Ο πιο δημοφιλής μεζές για τσίπουρο. H λέξη «τουρσί» είναι ιρανικής καταγωγής (torsh) και σημαίνει ξινό. Έχει την τιμητική του κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής αλλά και των υπόλοιπων νηστειών του χρόνου, ενώ συνοδεύει ιδανικά και όσπρια ή λαδερά φαγητά.

Nutritional Information
Serving size: 250ml Servings Per Bottle: 4
Avg Qty Per Serv %D.I. Per Serv Per 100mL
 
Energy 0kJ 0% 0kJ
Protein 0g 0% 0g
Fat,total 0g 0% 0g
- Saturated 0g 0% 0g
Carbohydrate 0g 0% 0g
- Sugars 0g 0% 0g
Sodium 0mg 0% 0mg
Calcium 0mg (0%RDI*) 0mg
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.