Γλυκό Κουταλιού Βύσσινο 400g

Γλυκό Κουταλιού Βύσσινο 400g

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Βύσσινο 55%, ζάχαρη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ

Γλυκό Κουταλιού Βύσσινο

«Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους»

Γλυκά του κουταλιού στενά συνδεδεμένα με την πολιτιστική μας κληρονομιά και την ελληνική φιλοξενία. Αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσής μας φιλοδοξούμε να το μεταδώσουμε στις νεότερες γενιές, ώστε να λατρέψουν αυτή τη γλυκιά συνήθεια του παρελθόντος. Από φρέσκα φρούτα χωρίς συντηρητικά και προσθετικές ουσίες. Ετοιμαστείτε για το πιο γευστικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, των χρωμάτων κι αρωμάτων.

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 293kcal / 1227Kj
Λιπαρά / Fat 0g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
0g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
72g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which saturates
68g
Πρωτεϊνες / Protein 0,5
Αλάτι / Salt >0,1g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

  • All
  • Αλείμματα Φρούτων χωρίς Ζάχαρη
  • Μουστάρδες – Κέτσαπ
  • Πατέ Λαχανικών
  • Σάλτσες Τομάτας

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.

elGreek