Αγγουράκι Τουρσί

Αγγουράκι Τουρσί

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αγγουράκι, νερό, αλάτι, ζάχαρη, κρεμμύδι, κόκκινη πιπεριά, άνηθος, σιναπόσπορος, κόλιανδρος, ρυθμιστής οξύτητας: οξικό οξύ, χλωριούχο ασβέστιο, συντηρητικό: διοξείδιο του θείο

Αγγουράκι Τουρσί

«Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους»

Η γλυκόξινη γεύση του δίνει ένταση σε ό,τι το συνδυάσουμε. O πιο ιδανικός τρόπος για να ανοίξετε την όρεξη των καλεσμένων σας! Ο πιο δημοφιλής μεζές για τσίπουρο. H λέξη «τουρσί» είναι ιρανικής καταγωγής (torsh) και σημαίνει ξινό. Έχει την τιμητική του κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής αλλά και των υπόλοιπων νηστειών του χρόνου, ενώ συνοδεύει ιδανικά και όσπρια ή λαδερά φαγητά. Οι μέθοδοι παρασκευής της Pella’s Delicacies διατηρούν αναλλοίωτη τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των λαχανικών σε γλυκόξινη άλμη

NUTRITION FACTS per 100g
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ανά 100g
 
Ενέργεια / Energy 25kcal / 104Kj
Λιπαρά / Fat 0,5g
εκ των οποίων κορεσμένα
of which saturates
0g
Υδατάνθρακες /
Carbohydrates
2,5g
εκ των οποίων σάκχαρα
of which saturates
1,5g
Πρωτεϊνες / Protein 0,8g
Αλάτι / Salt 2,0g
 
*Daily intake per serve is based on an average adult diet of 8700kJ. Your daily intake may be higher or lower depending on your energy needs.

Δείτε επίσης...

Βάλε τα προϊόντα μας
στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

Όλα τα προϊόντα μας συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, έτσι ώστε να φτάνουν φρέσκα στο πιάτο σας χωρίς να χάνουν τη νοστιμιά τους.