Η Εταιρεία

Το 2016 δώσαμε μια υπόσχεση:
να διατηρήσουμε ζωντανές όλες τις παραδοσιακές γεύσεις που αγαπήσαμε σαν παιδιά και εκτιμήσαμε σαν ενήλικες.

Μια υπόσχεση που κρατήσαμε και συνεχίζουμε να κρατάμε μέχρι και σήμερα.
Pella’s Delicacies λοιπόν, ένα όνομα που αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που δημιουργούμε: εκλεκτά εδέσματα με υλικά από την πλούσια γη της Πέλλας (και όχι μόνο) που παλαιότερες αλλά και νέες γενιές λατρεύουν να έχουν στο ράφι και το ψυγείο τους.

Βασισμένοι σε παραδοσιακές συνταγές που προσαρμόζονται στη σύγχρονη γαστρονομική κουλτούρα, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από αλείμματα φρούτων και λαχανικών, σάλτσες και τουρσιά που ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη ποιότητα και την ακαταμάχητη γεύση τους.

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή τη μοναδική γεύση;

 • Κανένα μυστικό, μόνο αγνές πρώτες ύλες.
  Ροδάκινα, βερίκοκα, δαμάσκηνα και σύκα από την Πέλλα, πορτοκάλια από την Άρτα, φράουλες από το Μέτσοβο, πιπεριές από τη Φλώρινα, η Pella’s Delicacies συνεργάζεται με έμπιστους παραγωγούς συλλέγοντας διαλεχτές πρώτες ύλες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
  Τα υλικά μαζεύονται την κατάλληλη περίοδο ώστε να μείνει άθικτη η πλούσια γεύση τους και έπειτα φτάνουν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου αναμειγνύονται με μυρωδικά, μπαχαρικά και άλλα αγνά υλικά για να δημιουργήσουν όλα τα γλυκά και αλμυρά delicacies.
  Προτεραιότητά μας η ποιότητα, πάντα
 • Στόχος μας είναι η Pella’s Delicacies να γίνει συνώνυμο της ποιότητας που εμπιστεύονται και γεύονται οι καταναλωτές. Γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία μας εφαρμόζει συστήματα ποιοτικού ελέγχου σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής, από τη συλλογή των πρώτων υλών μέχρι την τελική συσκευασία. Παράλληλα, φροντίζουμε για τη διαρκή συντήρηση και αναβάθμιση των μηχανημάτων μας, ενώ η Pella’s Delicacies διαθέτει και πιστοποίηση ISO 22000:2005.

Με σεβασμό στο σημαντικότερο προμηθευτή μας: τη φύση

Συστατικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας στην Pella’s Delicacies είναι ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί κάτι παραπάνω από δέσμευση, είναι η κινητήριός μας δύναμη και ο λόγος που η εταιρεία φροντίζει πάντα να λαμβάνει υπόψη της την αειφόρο ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα.

Από την εύφορη γη της Πέλλας σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό

Το προϊόντα μας κατασκευάζονται με προσοχή και φροντίδα στην Πέλλα και φτάνουν σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και του εξωτερικού μέσω των επιλεγμένων καταστημάτων που συνεργαζόμαστε.
Αν θέλεις και εσύ να προσθέσεις τα προϊόντα με την υπογραφή της Pella’s Delicacies στο ράφι σου, επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σεβασμός στον καταναλωτή και στο Περιβάλλον

Σημαντική θέση στη φιλοσοφία της εταιρείας έχει η προστασία του περιβάλλοντος, η αειφόρος ανάπτυξη και βιωσιμότητα.
 • «ΓΕΥΣΗ»
 • «ΠΟΙΟΤΗΤΑ»
 • «ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»
 • «ΠΟΙΚΙΛΙΑ»
 • «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ»

Βάλε τα προϊόντα μας στο ράφι σου!

Η προσπάθεια μας είναι να παντρέψουμε νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πρότυπο εξοπλισμό καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

                                       

elGreek